TERUG

Nu volg ik
na een flinke omweg
eindelijk mijn hart.

De chef-kok / Simon de Winter


Het is me gelukt om jarenlang niet te doen, wat ik het allerliefste doe. Ja, in mijn vrije tijd. Maar er vol voor gaan, durfde ik niet. Nu ben ik dagelijks bezig met koken en organiseren. Twee creatieve processen die me veel energie geven. Toen Willeke mij vroeg om de vijfde dag in te vullen, hoefde ik niet lang na te denken. Haar enthousiasme is aanstekelijk. Als ik haar zou moeten vangen in een gerecht, denk ik aan sprankelend zomerfruit met wat rode peper. Bij jou heb ik natuurlijk nog geen idee. Dat lees ik in je brief aan mij, die je schrijft op dag vier.

 

uitdaging

Wie nog vaste prik?

Wat kies jij van de menukaart? Je vaste prik of iets nieuws? Sta vandaag eens stil bij de keuzes die je maakt. Luister je naar jezelf of naar anderen? En hoe vaak gebeurt het dat je a doet, terwijl eigenlijk in je hart b wilde?

Ben je er klaar voor?

Contact opnemen Data & Kosten